Ska du köpa bostad?
De flesta bostäder vi har till salu hittar du under fliken Till Salu men för att ligga steget före och få information om bostäder som ännu inte annonseras kan du registrera dig i vårt spekulantregister. 

För att underlätta för dig se till att du har varit i kontakt med din bank för att få lånelöfte så du vet vilken prisnivå som passar dig när du hittar ditt drömboende. 

Vi har oftast öppna visningar men önska du privat visning kan vi ordna det. På visningen har du sällskap av mäklaren som kan ge mer information om bostaden och området runt omkring.
Efter visningen kan det förekomma budgivning. Vi rekommenderar alltid öppen vidgivning som innebär att alla som deltar i budgivningen informeras om senast lagda bud.
När budgivningen är slutförd och säljaren sagt ja till budet och andra villkor som kan kopplas till budet skrivs köpeavtal/överlåtelseavtal och handpenningen ska betalas till säljaren eller till mäklarens klientmedelskonto om villkor finns i avtalet.
Nu kommer vi till tillträdesdagen, då ska bostaden vara tömd och flyttstädad så du direkt efter det ekonomiska avslutet kan flytta in. Det ekonomiska avslutet görs hos mäklaren som har kontakt med både köpare och säljares bank för lösen av lån och reglering av andra avgifter, tex månadsavgift. Resterande sätts in till säljarens konto.